Lutka soitti minulle: "Hei, aion muuttaa Mikkeliin, joten voisitko etsiä minulle asunnon?"

Mitä vittua! Kuka helvetissä haluaa muuttaa Mikkeliin. Kaikkihan täältä haluavat pois! Kaupunginjohtajasta lähtien. Ensin irtisanoutui talousjohtaja ja nyt kaupunginjohtaja. Kato vaikka Mikkelin www-sivuilta. Ensin kerrotaan kaupunginjohtajan lähdöstä Lahteen ja seuraavassa jutussa kerrotaan että kaupungin alijäämä kasvoi tilikauden aikana noin 2,8 miljoonalla eurolla. Velkaa tuli lisää 16 miljoonaa! Ei ihme että johto pakenee... Ja sinä hölmö oot muuttamassa tänne?

"Joo, joo. Minulla on Mikkelissä vakituinen koordinaattroin työ joten alahan etsiä sitä asuntoa".

Täh, sekin vielä. Sen lisäksi että olet kaikkien lutkien lutka olet hankkiutunut koordinaattoriksikin. Varmaan eu:n tukirahoituksella kuten ne kaikki muutkin sadat mikkeliläiset koordinaattorit! 

Harkitsisit vielä kerran. Mikkelihän on varmaan maailman pienin suurkaupunki, jossa on ainakin seitsemän kaupunginjohtajaa. Yksi tosin pakenee kesän aikana ja kaksi on jo niin vanhaa että siirtyvät kohta eläkkeelle mutta jäähän niitä vielä neljä jäljelle. Ja sitten vielä ne tuhannet kaupungin palveluksessa olevat päälliköt. Kyllä sinun veroeurojasi tosin täällä tarvittaisiin.

Mutta jos oot edelleen tosissasi niin eiköhän me sulle vuokra-asunto jostain suur-Mikkelin alueelta löydetä. Joten tervetuloa vaan, aloitan asunnon etsimisen huomenna.