No niin ei muuta kuin kirjastoon lukemaan lukemaan lehdestä vuokrattavat asunnot. Paikallinen lehti, Länsi-Savo on niin kallis lehti että sen tilaamiseen tarvitaan vähintäänkin kolmen koordinaattorin tulot. Näköislehti netissä maksaa: 12 kk 138 €/vuosi. Ja vastaavasti paperiversiona 189,50 €/vuosi. Vastaavasti hesari vuodeksi maksaa halvimmillaan 258 € (sisältäen sekä netti että paperiversion). Hesari yli 50 ekee halvempi ja varmaan viisi kertaa paksumpi. Sitten kun vielä huomioidaan että länkkäristä luetaan uutiset jotka olivat jo edellisen päivän hesarissa niin eipä tosiaankaan kannata vähiä rahoja tuhlata länkkäriin.

Mutta tietysti kirjasto avataan vasta klo 10, joten lehti piti etsiä kahvilasta. Mikkelin paras kahvila Biella sijaitsee onneksi ihan kirjaston vieressä. Ystävällisen palvelun lisäksi Biella taitaa edellleen olla ainoa baari/ravintola Mikkelissä, joka tarjoaa asiakkailleen ilmaisen langattoman laajakaistan. Omistaja taitaakin olla ei-mikkeliläinen  ;-)Onhan Mikkelissä muitakin hyvä kahviloita, esim. molemmat Ramin konditoriat. Herkullisia täytettyjä  patonkeja, nam!

No eihän länkkäristä löydy asauntoilmoituksia kuin keskiviikkona ja lauantaina. Entäs muut paikalliset lehdet? Viikkoset, mutta sehän taitaa olla länkkärin omistuksessa. Mikkelin kaupunkilehti taas ilmestyy vain viikonlopussa. Eipä löydykään painetusta sanasta asuntoja. Entäs internet? www.etuovi.com tai www.oikotie.fi .

No johan löytyy: yksiö keskustasta, läheltä keskustaa, Savilahdenkadulta. Saunallinen yksiö 500:lla eurolla läheltä keskustaa. Siinähän se...